Kerst-avondmarkt 2017

Lees eerst aandachtig het reglement, de bijlagen en de deelname-voorwaarden !

Het dorpscentrum van Londerzeel zal op 15 december 2017 weer omgetoverd worden als parcours voor onze jaarlijkse kerstavondshopping.


Bij deze nodigen wij jullie dan ook uit om deel te nemen. De kerstmarkt gaat door van 18 uur tot 23 uur op de Markt, Kerkstraat en eventueel Brusselsestraat (zoals de dinsdagmarkt). Ook dit jaar zorgen wij voor de nodige animatie op het
parcours, zoals de elfen en kerstman die niet mogen ontbreken, maar we zijn nog aan het zoeken naar extra animatie.

 

Er is nog steeds toelating voor 1 centraal jeneverkraam. Dit kraam kan uitgebaat worden door 2 of 3 verenigingen. Vrijwilligers hiervoor dienen zich aan te melden en via willekeurige trekking worden de uitbaters gekozen.

 

Hieronder vind je alvast een inschrijvingsformulier. Zoals elk jaar worden de plaatsen toegewezen volgens inschrijving. Om misbruik tegen te gaan en een mooie marktopstelling te kunnen garanderen, vragen wij dit jaar voor verenigingen een waarborg van €25 en voor alle andere (handelaars) € 25 inschrijvingsgeld. Dit bedrag dient betaald te worden op de IBANrekening van OGL (BNP-Paribas-Fortis BE89 0016 5940 6985) vóór 30 november. Uw inschrijving wordt pas bevestigd na ontvangst van dit bedrag.  Let wel, verenigingen krijgen dit inschrijvingsgeld in januari 2018 terugbetaald indien zij effectief hebben deelgenomen aan de kerstmarkt.

Indien jullie een tentje van de gemeente (afmetingen gemeente tent H 240 B240 D200cm) wensen te gebruiken, gelieve zo spoedig mogelijk een mail voor reservatie naar kerstmarktlonderzeel@gmail.com te sturen.


Na ontvangst van uw inschrijvingsformulier ontvangt u een bevestigingsbrief met de juiste plaats. Hierbij zal ook de prijslijst
zitten en alle informatie over veiligheid en verzekering.