Ondernemers Groep Londerzeel VZW

Ondernemingsnr. BE 0843 411 238

p/a Beton Trowel NV - Nijverheidsstraat 10 - B-1840 Londerzeel

BNP Paribas Fortis  -  IBAN BE89 0016 5940 6985

© 2013 by OGL / GVA.   Bij het maken van deze site werden geen dieren mishandeld.

Laat je in het donker zien !

 

met de winter zijn ook de dagen op z'n kortst en komen uiteraard ook de meesten van onze werknemers in het donker toe op hun werk (en vertrekken er ook veel pas als het weer donker is).

 

De laatste tijd merken we bovendien steeds meer voetgangers die zich 's ochtends vroeg op de Deltabrug begeven richting industriepark. Op zich al een behoorlijk gevaarlijke situatie aangezien de brug uitermate slecht is verlicht... Daarnaast blijkt echter dat het overgrote merendeel daarvan ook nog eens een donkerkleurige outfit draagt, wat hun zichtbaarheid extra verkleint.

 

Wij kunnen uiteraard niemand verplichten, maar het zou volgens ons al een bijzondere stap in de goede richting zijn mochten de werkgevers op het industrieterrein hun werknemers die te voet, met de fiets of met de scooter komen voorzien van een fluo-vestje. De kosten daarvan zijn bijna verwaarloosbaar maar de effecten op de veiligheid enorm. Niemand van ons wil immers een ongeluk, dus beter voorkomen dan genezen !

 

Mensen die niet beschikken over fluo-vestjes kunnen ons een mailtje sturen, wij hebben er nog enkele gratis ter beschikking.

 

Wij hopen uiteraard dat deze oproep niet in dovemansoren valt en danken jullie allen nu reeds voor de medewerking.